• Värmekudde
  • HERBALIND 3-kammare kornkudde, värme- och kylförvaring

HERBALIND 3-kammare kornkudde, värme- och kylförvaring

290,00 kr

HERBALIND 3-kammare kornkudde Värmekudde Nackkudde 50x20 cm i ockra / guld - 100% Bomull OEKO TEX Druvfrökudde med druvfrö, Kudde för mage Rygg axel

3-K PREMIUM NATURPRODUKT - Med vår 3-kammares vindruvskudde får du en högkvalitativ kudde i olika utföranden. De naturliga druvkärnorna har en utmärkt värme- och kyllagringskapacitet på grund av deras höga oljeinnehåll. Druvfrön är mycket små och nästan sfäriska, så ett druvfrö är väldigt gosigt och har en mild massageffekt.

50x20 cm VÄRME FRÅN NATUREN - naturlig och hög kvalitet - Kudden är tillverkad av naturmaterial. Omslaget är tillverkat av 100% bomull och är fyllt med fina druvkärnor. Efter 3-4 minuters uppvärmning i mikrovågsugnen, njut av mellan 15-30 minuters naturlig värme. Alternativt kan du också lägga druvfrökudden i frysen och använda den för kylning.

FINT OCH GOSIGT – Druvkärnor är ett perfekt fyllmedel till dinkel, råg, körsbärsgropar, linfrön, rapsfrön, vinbärsfrön etc. Druvfrön är ett rikt fyllnadsmaterial. Våra druvkärnor är möra, små och gosiga. Druvfrön är inte mottagliga för mögel på grund av den släta ytstrukturen, de är torra och luktar subtilt.

PURE NATURAL PRODUCT- Som ett naturligt alternativ till värmeflaskan eller kylplattan! På Herbalind använder vi endast högkvalitativa naturprodukter. För säker användning och lång produktlivslängd, se våra bruksanvisningar och bruksanvisningar.

HANDGJORD I TYSKLAND - Våra kuddar är handgjorda, fyllda och monterade i vårt inkluderingsföretag! Naturliga fyllmedel är karakteristiska för våra högkvalitativa produkter. Vi arbetar hållbart och förnuftigt. Tillverkad i Tyskland.

Ordinarie pris 390 kr. Denna vecka endast 290 kr.

Öppet köp/Bytesrätt gäller inom 5 dagar gäller ej rea-, nedsatta varor.