KinHwa Makeup Remover Pad, svart

35,00 kr

KinHwa Makeup Remover Pad

Återanvändbar sminkborttagningskuddar

Tvättbar mikrofiber sminkborttagning Ansikte Super Mjuk ansiktsrengöring

Återanvändbar: Makeup Remover Pad Närande sminkborttagningsservett som rengör huden i ett enkelt steg. Den perfekta lösningen om du vill ha en livsstil utan avfall. Bästa alternativa organiska rengöringsmetoden Dessa dynor kan användas upp till 1006 gånger. Detta sparar mycket pengar. En säker metod för sminkborttagning för dig och miljön.

Skonsam nog även för den mest känsliga huden. Denna sminkborttagningsduk är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud, torr eller fet hud och till och med det känsliga ögonområdet. Denna supermjuka och otroligt effektiva sminkborttagningsduk är lämplig för män, kvinnor och till och med spädbarn.

Perfekt för hem och resor: Denna dyna är lika stor som din handflata och är lätt, bärbar, lätt att använda. Du kan helt enkelt förvara den i din resväska, handväska eller övernattningsväska. Hjälper till att undvika avfall.

Denna supermjuka dyna rengör försiktigt och säkert pordjupt och tar effektivt bort smink, solskyddsmedel, kemikalier, kosmetika etc. utan hudirritation. Denna supermjuka dyna rengör försiktigt och säkert pordjupt och tar effektivt bort smink, solskyddsmedel, kemikalier, kosmetika etc. utan hudirritation. Perfekt för ansikte och ögon, för mascara, läppstift etc. Perfekt för ansikte och ögon, för mascara, läppstift etc. Om du inte längre vill använda massor av dyra sminkborttagare är den naturliga dynan utan kemikalier perfekt för dig. Ett måste för din hudrengöring.

Handtvätt i maskinen

Ordinarie pris 45 kr. Denna vecka endast 35 kr.

Öppet köp/Bytesrätt gäller inom 5 dagar gäller ej rea-, nedsatta varor.