Knäkudde för sidosovare, blå

300,00 kr

Buonson knäkudde för sidosovare med 2 örngott och avtagbart band - Benkudde Minneskum Ortopedisk - Benkudde för tryckavlastning Höftben knä (blå rektangulär)

NY 4D AIR MESH-TEKNIK - Vi är de enda som erbjuder 2 omslag med detta nya extremt andningsbara material som håller knäskyddet fräscht och behagligt bekvämt hela natten. Kärnan i minneskumkudden anpassar sig naturligt till kroppens form och behåller också sin form över tiden.

ERGONOMISK DESIGN - Vi har designat en knäkudde med ergonomisk design och perfekta dimensioner för att främja ryggradens naturliga hållning och lindra trycket på ryggen och ländryggen.

2 örngott + BAND - Setet innehåller 2 allergivänliga lock och ett helt avtagbart elastiskt band. Det perforerade materialet i benkudden torkar snabbt och förhindrar bildandet av bakterier och bakterier.

ORIGINALGÅVA - De fysioterapeutiska funktionerna gör denna ortopediska benstödskudde ortopedisk till den perfekta presenten till vänner, släktingar och för dig själv! Den är idealisk som förvaringskudde för sidosovare, gravida kvinnor eller för alla som behöver hålla en lem upphöjd.

ITALIENSKT VARUMÄRKE - Vårt italienska varumärke bekräftar vårt stora engagemang för den höga kvaliteten på vår ortopediska knäkudde.  

Ordinarie pris 400 kr. Denna vecka endast 300 kr.

Öppet köp/Bytesrätt gäller inom 5 dagar gäller ej rea-, nedsatta varor.