Knäkudde för sidosovare, grå

300,00 kr

MAGIC SELECT Side Sleeper Knäkudde, benkudde med minneskum, ortopedisk knäkudde knästödkudde för sovande smärtlindring och benstöd

Material: Benkudden är tillverkad av viskosträckning och polyester.

Ergonomiskt stöd: Vår ortopediska kudde har en konisk form som anpassar sig perfekt till kroppen medan du sover. Den ergonomiska designen gör att du kan sova på din sida genom att placera kudden mellan benen. Tack vare detta är kroppen inriktad, höft, knä och rygg, lindrar ledvärk, ischias eller graviditet.

Formen kvarstår: kuddens minneskum gör att du kan anpassa dig perfekt till din kropp. Den är speciellt utformad för sidosliprar och anpassar sig perfekt till den individuella benformen.
Bekvämt: Kuddens skum är täckt med ett lock som är mycket mjukt och behagligt på huden. Du kan använda två kuddar för mycket mer komfort och bättre kroppsinriktning. Skyddet av andningsbart material och dragkedja är lätt att ta bort. Ser till att tyget inte blir varmt och är lätt att tvätta. Tack vare det elastiska bandet kan du dessutom hålla det på benet utan att förlora det på natten.

Bättre sömn: Det är mycket vanligt att inte anta en bra hållning när man sover, vilket leder till att man inte vilar bra och till och med står upp med obehag. Med hjälp av benkudden kan du korrigera din hållning och vila bekvämt.

Ordinarie pris 380 kr. Denna vecka endast 300 kr.

Öppet köp/Bytesrätt gäller inom 5 dagar gäller ej rea-, nedsatta varor.