Pejoye fotmassage, akupressurzonterapi handleder

200,00 kr

Pejoye fotmassage, akupressurzonterapi handleder

Material plast
Märke Pejoye
Färg Grå
Produktens mått 7L x 7B x 17H cm

Pejoye fotmassage, akupressurzonterapi fotmassage handleder fotmassage rulle underarmar träningsmassagerulle för plantar fasciit och muskelspänning

Unna dina fötter en lugnande massage: Vår fotmassagerulle hjälper till med smärta, hård hud, hälsporre och plantar fasciit. Dessutom kan denna roll också hjälpa till att sträcka, massera och lindra värkande och trötta muskler. Mycket effektiv för rullande fötter, kalvar och rygg. Placera den under fotvalvet och rulla den försiktigt fram och tillbaka medan du applicerar försiktigt tryck.

Konturerad med tryckpunktsspetsar: Den ergonomiskt formade formen säkerställer full kontakt med fötterna för att träna de tätaste muskelknutarna. Belagd med termoplastiskt tryck för att nå triggerpunkter och lindra trötthet och spänning.

Säkert och högkvalitativt material: Tillverkad av elastomer TPR, höghållfast PVC och inre stållager, skyddar fotrullen från mögelförlust. Miljöskydd.
Bärbar och lätt att bära: Denna massagerulle är 17cmx7cmx7cm stor, lämplig för gymmet, kontoret eller på språng. Du kan ta dem med dig till jobbet och resa i en portfölj eller resväska.

Flera funktioner: Den här rullen är lätt, så du kan använda den nästan var som helst - oavsett om det är park, strand, skog eller till och med att leka vid floden. När och var du vill kan du ta det med dig.

Ordinarie pris 220 kr. Denna vecka endast 200 kr.

Öppet köp/Bytesrätt gäller inom 5 dagar gäller ej rea-, nedsatta varor.